Bel +31 (0)345 750 200 voor meer informatie

Relatie Magazine

Een relatie magazine verstevigt de band met uw klant

Met een relatie magazine laat u op een serieuze wijze zien dat u zich graag goed wilt presenteren aan uw klanten. Uw klant ziet namelijk dat u er degelijk werk van heeft gemaakt om hem of haar te bereiken. En dat wordt gewaardeerd. Immers, zo wil uw klant ook graag geholpen worden: serieus en kwalitatief. 'Als u die toewijding al in uw relatie magazine stopt, zal het met het klantcontact ook zo gaan', zal een klant redeneren. En met recht toch?

Hoe verzorgt Present Press uw relatie magazine?

Present Press neemt voor u het gehele traject uit handen en houdt u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent het te maken magazine. Wat realiseren wij voor u:

  • Wij bedenken het concept;
  • Wij verzorgen de advertentiewerving;
  • Schrijven de teksten (of herschrijven uw teksten);
  • Verzorgen vakkundige fotografie;
  • Maken het blad op, rekening houdend met uw wensen en imago;
  • Verzorgen het drukproces;
  • Leveren het eindproduct bij u af.

Inhoud van een relatie magazine

In een relatie magazine staat belangrijke informatie voor uw doelgroep. Dus voor klanten én potentiële klanten. Maar ook medewerkers, aandeelhouders en ontwikkelingen in de markt worden in het blad helder bedient en belicht. Het is dan ook niet zomaar een blaadje. Maar een kwalitatief hoogstaand medium die de investering meer dan waard is. Interviews, achtergrondverhalen, columns, fotoreportages. Net als een krant of 'normaal' magazine, worden de zaken uiteengezet. Maar in een relatie magazine draait de informatiestroom om úw wereld. Uw bedrijf.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van effectieve relatiemagazines? Kijk gerust rond op onze website of neem hiernaast persoonlijk contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We helpen u graag verder.

Verstuur direct een e-mail

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht

  1. Verzenden