Bel +31 (0)345 750 200 voor meer informatie

Officiële Opening

Officiële opening: laat het uw klanten weten!

'Extra, extra, read all about it!' U heeft een nieuw bedrijfspand geopend, of een nieuwe grote belangrijke afdeling en u wilt dat uw (potentiële) clientèle dit heugelijke feit niet ontgaat. Dat is het perfecte moment om een corporate magazine uit te geven. Een blad dat uw identiteit ademt en uw imago versterkt.

Wat staat er in uw bedrijfsmagazine aangaande uw officiële opening?

Natuurlijk alle informatie omtrent uw opening, dat is logisch. Daarnaast is het een mooie kans om werkzaamheden te belichten, kansen aan te stippen en bijvoorbeeld talent te werven. U kunt uw personeel alvast aan het woord laten en de weg wijzen dat het bedrijf wil inslaan. Kortom: een mooi moment om uw licht over uw nieuwe organisatie te laten schijnen en te reflecteren op de buitenwereld.

Op welke wijze brengt u uw officiële opening ten gehore?

In uw bedrijfsmagazine presenteert u alle feiten van betekenis voor uw organisatie naadloos verweven met een mooie vormgeving en strakke fotografie. Op die manier creëert u een echt kwalitatief lijfblad voor uw bedrijf en een hechte band met uw toekomstige klanten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van business- of relatiemagazines? Kijk gerust rond op onze website of neem hiernaast persoonlijk contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We helpen u graag verder.

Verstuur direct een e-mail

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht

  1. Verzenden