Bel +31 (0)345 750 200 voor meer informatie

Magazine Maken

Een magazine maken voor uw bedrijf?

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een eigen magazine te maken. Dat is niet zo vreemd, het is namelijk een duurzame manier om een stevige relatie met uw klanten op te bouwen. U laat zien dat u moeite doet om de band met uw clientèle te verstevigen, door middel van een mooi afgewerkt en interessant tijdschrift.

Wat voor een magazine kunt u laten maken?

Er is een groot aantal magazines waar bedrijven uit kunnen kiezen om hun doelgroep te laten weten waar ze mee bezig zijn. Present Press kan u helpen aan de volgende titels:

Voordelen van het maken van een magazine voor uw bedrijf

Wanneer u een magazine uitgeeft uit naam van uw bedrijf, gaat u een band aan met de lezer. In dit geval: uw klant. Met diepgaande interviews, interessante artikelen, prikkelende columns en achtergrondverhalen informeert u uw lezer en brengt deze de liefde en toewijding van uw bedrijf bij. Dit wordt begeleid door voortreffelijke fotografie en creatieve vormgeving. En niet te vergeten, het is een blijvend product, dat vaak op de koffietafel van uw klanten blijft liggen. Zo maken anderen dus ook kennis met uw onderneming.

Meer informatie

Wilt u een interessant magazine uitgeven, mooi vormgegeven en ondersteund met prachtige digitale fotografie? Kijk gerust rond op onze website of neem hiernaast persoonlijk contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We helpen u graag verder.

Verstuur direct een e-mail

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht

  1. Verzenden