Bel +31 (0)345 750 200 voor meer informatie

Jubileum Magazine

Hoera: uw eigen jubileum magazine!

Er is wat te vieren. De gehele succesvolle onderneming, of misschien een bepaalde belangrijke afdeling, bestaat een prachtig aantal jaar jaar. De CEO zwaait af of er is een vestiging in het buitenland geopend. Reden genoeg om eens echt uit te pakken en vanuit het bedrijf een jubileum magazine uit te geven. Op deze manier zet u de jubilaris in de spotlights en lift het bedrijf mee op dit evenement.

Present Press maakt uw jubileum magazine

Een jubileum magazine lijkt enigszins op een sponsered magazine. Wij benaderen uw debiteuren om te vragen of zij een 'jubileumadvertentie' in uw blad willen zetten, waarin zij u feliciteren en hebben alles in huis (vormgevers, tekstschrijvers, fotograaf) om het magazine te realiseren. Op deze manier kunt u uw jubileum magazine tegen lagere kosten of zelfs budgetneutraal uitgeven.

Wat staat er in het Jubileum Magazine?

In het jubileum magazine komt bijvoorbeeld een breed uitgemeten interview met de jubilaris. Of, als het bedrijf 25 jaar bestaat, laten we trotse werknemers vertellen over hun baan. Verder een pakkende fotoreportage en informatieve columns. En een stukje geschiedenis mag in dit geval natuurlijk niet ontbreken. Maar ook over het hier en nu en de toekomst zullen verschillende artikelen verschijnen. Welke weg bewandelt het bedrijf nu en welke over 5 jaar? Hoe gaat het met het bedrijf en wat doen concurrenten? Allemaal belangrijke zaken die de revue zullen passeren.

Meer informatie

Wilt u een jubileum magazine uitgeven, mooi vormgegeven en ondersteund met prachtige digitale fotografie? Kijk gerust rond op onze website of neem hiernaast persoonlijk contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We helpen u graag verder.

Verstuur direct een e-mail

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht

  1. Verzenden