Bel +31 (0)345 750 200 voor meer informatie

Jaarverslag

Het jaarverslag: alle cijfers tellen mee

Zo, het jaar nadert zijn einde en de accountant zet z'n handtekening onder de getallen. Nu moeten de cijfers voor zich gaan spreken. Maar, wie moet ze gaan horen? Als er naar de cijfers geluisterd moet worden, moet u ze wel op de best mogelijke manier presenteren. Met andere woorden: u dient de cijfers een verhoogd podium te geven.

Uw jaarverslag geheel verzorgd: vormgeving, tekst en fotografie

Een jaarverslag moet allesbehalve saai zijn. Meer een inspirerend document, waarin alle cijfers op een degelijke en leesbare wijze zijn weergegeven. Tevens is het een mooie manier om uw bedrijf in de spotlights te zetten met prettige teksten over werknemers en nieuwe ontwikkelingen in uw bedrijfstak. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om tevreden klanten hun zegje te laten doen in uw jaarverslag?

Wat kan Present Press voor u betekenen?

Present Press neemt graag het gehele proces voor u uit handen. Vanaf het schrijven tot de afwikkeling van het product. Wilt u liever de ruwe tekst zelf aanleveren? Geen probleem. Present Press herschrijft het geheel voor u. Wij zorgen voor de juiste koppen, tussenkoppen, tone of voice en natuurlijk alles in correct Nederlands. Daarnaast verzorgen wij:

  • Strakke vormgeving;
  • Prikkelende fotografie.
Kortom: heldere informatie, professioneel smaakvol gepresenteerd!

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze jaarverslagen, business- of relatiemagazines? Kijk gerust rond op onze website of neem hiernaast persoonlijk contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We helpen u graag verder.

Verstuur direct een e-mail

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht

  1. Verzenden