Bel +31 (0)345 750 200 voor meer informatie

Digitale Fotografie

Een digitaal magazine met haarscherpe fotografie

Present Press verzorgt naast jaarverslagen en corporate magazines in print, ook digitale magazines. Een digitaal magazine verschijnt regelmatig en heeft een redactionele aanpak en formule. Het is alleen voor het web gecreëerd en er is geen printversie van.

De voordelen van een digitaal magazine

Om te beginnen: het is een dynamisch document en kan dus snel aangepast worden aan nieuwe wensen. Daarnaast zorgt prachtige digitale (bewerkte) fotografie ervoor dat het geheel een perfecte staat bereikt. Wanneer men gebruik maakt van video en film of interactieve media, spreekt men letterlijk de lezer aan. Die kan dan vaak ook online reageren. Een echte dialoog met uw lezerspubliek dus.

Meer voordelen:

  • Eenvoudige distributie;
  • Frequentie makkelijk aan te passen;
  • Groot bereik;
  • Interactief;
  • Dynamisch.

Ook is een digitaal magazine analyseerbaar. Immers, u kunt het klikgedrag van uw bezoekers meten en zien waar de interesses liggen. Een feature waar zeker uw marketingafdeling interesse in zal hebben.

Willen mensen liever geen print lezen in plaats van een digitaal magazine?

Dat ligt aan het medium zelf. Sommige content is beter af in de 'echte' geprinte wereld. Andere tekstuele stukken, foto's, vormgeving komen beter tot hun recht in de virtuele wereld. Deze twee vormen bestaan naast elkaar en kunnen elkaar juist versterken.

Meer informatie

Wilt u een digitaal magazine uitgeven, mooi vormgegeven en ondersteund met prachtige digitale fotografie? Kijk gerust rond op onze website of neem hiernaast persoonlijk contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We helpen u graag verder.

Verstuur direct een e-mail

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht

  1. Verzenden