Bel +31 (0)345 750 200 voor meer informatie

Corporate Magazine

Corporate magazine: de mening van uw onderneming

Gaat uw bedrijf verhuizen? Of is er een jubileum of een overname? Of wilt u uw doelgroep chic op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen? Dat is het moment om een corporate magazine uit te geven. Een stijlvol magazine boordevol bedrijfsinformatie gegoten in lekker lopende, leesbare teksten. Smaakvol vormgegeven en met strakke fotografie. Speciaal voor uw potentiële én vaste klanten.

Een goede reden om een corporate magazine uit te geven

Veel managers kiezen ervoor om een corporate magazine uit te geven wanneer er genoeg belangrijke informatie is om met de doelgroep te delen. Waarom ze dit niet gewoon via een paar mailtjes doen? Ach, wat vindt u prettiger om te krijgen én te lezen? Een hoogstaand magazine of een kort mailtje dat tussen al uw andere berichten staat? Precies!

Belangrijk bedrijfsnieuws? Geef een corporate magazine uit!

De uitstraling van uw bedrijf is zeer belangrijk. Net als een eerste indruk bij personen, krijgen mensen snel een gevoel, en dus een mening, over uw organisatie. De eerste indruk vormt al snel een definitief oordeel. En op die manier gaat de klant u zien. Wat is het imago van uw bedrijf? En op welke manieren kunt u dat sturen en versterken? Wat straalt uw bedrijf uit? En is het de uitstraling die u voor ogen heeft? Een corporate magazine helpt u bij het vormen van de juiste beeldvorming over uw onderneming.

Present Press maakt uw Corporate Magazine

Een corporate magazine lijkt enigszins op een sponsered magazine. Wij benaderen uw debiteuren om te vragen of zij een advertentie in uw blad willen zetten en hebben alles in huis (vormgevers, tekstschrijvers, fotograaf) om het magazine te realiseren. Op deze manier kunt u uw corporate magazine tegen lagere kosten of zelfs budgetneutraal uitgeven.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van bedrijfs- of relatiemagazines? Kijk gerust rond op onze website of neem hiernaast persoonlijk contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We helpen u graag verder.

Verstuur direct een e-mail

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht

  1. Verzenden