Bel +31 (0)345 750 200 voor meer informatie

Business Magazine

Business Magazine: het zakelijke tijdschrift van uw bedrijf

Er zijn belangrijke verschuivingen aangaande uw bedrijf en u wilt uw klanten op gedegen wijze op de hoogte brengen. Dat kan met een business magazine. In zo'n magazine geeft u op zakelijke doch inspirerende wijze weer, welk koers uw onderneming inslaat en wat de laatste grote ontwikkelingen zijn. Interessant voor u en voor uw klanten.

Wat komt er in het Business Magazine te staan?

Het antwoord op de vraag is eenvoudig: het nieuws van uw onderneming. Belangrijke gebeurtenissen, zoals een bedrijfsjubileum waarbij vervolgens in het magazine de historie van het bedrijf prachtig is uitgewerkt in de vorm van tekst en fotografie. Maar ook: grote ontwikkelingen op de markt, die zowel u als uw klanten aangaan. Dat, en veel meer, komt er in het business magazine. Vanzelfsprekend op een stijlvolle manier in beeld gebracht.

Hoe ziet mijn Business Magazine eruit?

Natuurlijk zakelijk. Maar vooral: voortreffelijk vormgegeven ondersteund met haarscherpe fotografie en duidelijke teksten. Alleen dan wordt uw business magazine gelezen, doorgegeven én bewaard. Zo bereikt u een veel grotere groep dan alleen uw klanten; namelijk uw potentiële klanten. Want, eerlijk is eerlijk: een magazine uitgeven is leuk, maar we blijven wel zakelijk!

Present Press maakt uw Business Magazine

Een business magazine lijkt enigszins op een sponsered magazine. Wij benaderen uw debiteuren om te vragen of zij een advertentie in uw blad willen zetten en hebben alles in huis (vormgevers, tekstschrijvers, fotograaf) om het magazine te realiseren. Op deze manier kunt u uw business magazine tegen lagere kosten of zelfs budgetneutraal uitgeven.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van business- of relatiemagazines? Kijk gerust rond op onze website of neem hiernaast persoonlijk contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We helpen u graag verder.

Verstuur direct een e-mail

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht

  1. Verzenden