Bel +31 (0)345 750 200 voor meer informatie

Brochure maken

Uw bedrijf in een goed boekje? Laat een brochure maken!

De hele wereld is zo'n beetje online. Dus waarom zou u nog een 'echte' brochure laten maken? Goede vraag. Het antwoord is dat niet iedereen de hele dag op het web aan het surfen is. Of daar zin in heeft. Mensen houden van tastbare dingen. Die kunnen ze uitdelen, maar nog liever: krijgen.

Een brochure is geen flyer of folder

Een brochure is speciaal, vandaar misschien ook wel de mooie welluidende naam ervoor. Brochure. Waar een flyer of folder een vrij korte levensduur heeft, gaat dat niet op voor de brochure. Deze is met zorg vormgegeven, heeft scherpe fotografie en lekker leesbare teksten en wordt daarom vaker en langer bewaard. Men onthoudt u dus beter.

Een brochure laten maken bij Present Press

Present Press neemt voor u het gehele proces uit handen. Tekst, vormgeving, fotografie en het drukproces. De gehele inhoud dus, die vaak bestaat uit:

  • Mission van de onderneming;
  • Productbeschrijvingen;
  • Uitleg van uw diensten;
  • Geschiedenis van het bedrijf;
  • Testimonials.
Een brochure maakt u niet voor uw vaste klanten, die kennen u immers al. Hij is speciaal bedoeld voor de prospects. Bedenk daarom altijd goed wát u precies wilt uitstralen met uw brochure.

Meer informatie

Wilt u meer weten over hoe wij uw brochure schrijven, vormgeven en drukken? Kijk gerust rond op onze website of neem hiernaast persoonlijk contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We helpen u graag verder.

Verstuur direct een e-mail

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht

  1. Verzenden