Bel +31 (0)345 750 200 voor meer informatie

Bedrijfsmagazine

U gaat/wilt een bedrijfsmagazine uitgeven?

Een bedrijfsmagazine is een solide en effectieve, manier om uw klanten aan u te binden. Met een bedrijfsmagazine stuurt of verstevigt u uw imago, houdt u uw personeel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en informeert u uw klanten en prospects. Een breed medium dus. En daarom geen gemakkelijke klus. Present Press helpt u om het prikkelende blad te realiseren dat bij uw organisatie past.

Wat staat er in een bedrijfsmagazine?

Natuurlijk uw informatie over de stand van zaken binnen uw bedrijf. Verder: interviews met sleutelfiguren, columns, interessante artikelen over de markt en prognoses. Belangrijk: het wordt zeker geen egodocument. Maar een tijdschrift dat kan concurreren qua vorm en inhoud met andere bladen. Vormen van bedrijfsmagazines zijn:

Een bedrijfsmagazine laten maken door Present Press

Present Press zorgt ervoor dat alle teksten goed en inspirerend geschreven zijn. Wij schrijven alle content zelf, of u levert het aan, zodat onze redactie het kan redigeren. Daarnaast verzorgen wij de advertentiewerving, fotografie en de vormgeving. Ook het drukproces nemen we voor u uit handen. Vanzelfsprekend houden wij u tijdens het nemen van de verschillende stappen nadrukkelijk op de hoogte. Het is immers uw blad!

Meer informatie

Wilt u een interessant bedrijfsmagazine uitgeven, mooi vormgegeven en ondersteund met prachtige fotografie? Kijk gerust rond op onze website of neem hiernaast persoonlijk contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We helpen u graag verder.

Verstuur direct een e-mail

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht

  1. Verzenden